BEWIMA Non-woven doeken

BEWIMA Non-woven doeken

 

Wij verwerken op onze converting machines moederrollen tot afgewerkte doeken. Binnen dit gamma is er een uitgebreide keuze van uitvoering. Dit zorgt ervoor dat u deze doeken optimaal kunt gebruiken en er minder verlies is.

Om een idee te geven van de verschillende afmetingen:

  • Z-vouw: 30 x 35 cm , 30 x 36 cm, 30 x 38 cm, 42 x 36 cm ...
  • 1/4-vouw: 30 x 36 cm, 30 x 38 cm , 27 x 42 cm, 40 x 42 cm ...
  • Interfold: 30 x 38 cm, 32 x 42 cm, 38 x 42cm ...

Indien u hier nog niet de juiste afmetingen vindt, contacteer ons en wij kijken samen met u wat verder mogelijk is.

Kwaliteit

Non-woven bewijst telkens weer een ideaal poetsdoek te zijn, of het nu gaat om efficiëntie of om afvalverwerking. De non-woven doeken die Bewima produceert voldoen aan de hoogste eisen. Deze kwaliteitsdoeken zijn pluis- en krasvrij, zacht en super absorberend.Polytex

polytex

polytex

polytex

Door zijn pluisvrije en volumineuze karakter is deze doek uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van carrosserieën en drukpersen. Deze doek bestaat uit polypropoleen en is verkrijgbaar in verschillende grammages. Verder kan dit product gebruikt worden binnen de zware industrie, voedingssector, luchtvaartindustrie... Het grote voordeel van polytex is zijn structuur die de doek een groot volume geeft waardoor deze doek heel goed in de hand ligt. Verder is deze doek oplosmiddelbestendig, sterk, zacht, pluisvrij en heeft hij een groot absorberend vermogen. .
 
Bewitex

bewitex

bewitex

De Bewitex is een uitzonderlijk zachte doek met een groot absorberend vermogen. Door zijn gaatjesstructuur worden stofdeeltjes gemakkelijk opgenomen en is de doek uitermate geschikt voor het reinigen van kwetsbare oppervlakten. Door zijn zachtheid is deze doek bijvoorbeeld ideaal voor het polieren van auto's. De bewitex is verkrijgbaar in zowel 40gr/m², 50gr/m², 70gr/m² en 75 gr/m². Deze doek is samengesteld uit viscose/pet of 100%viscose.
 
Bewicell

bewicell

bewicell

bewicell

Bewicell is een papieren poets en reinigingsdoek voor het opnemen van grote hoeveelheden vloeistof zoals, water, oplosmiddelen, olie, ... Bewicel zorgt voor een perfecte droging zonder pluizen. Deze doek wordt veel gebruikt in hightec- en electronische industrie, pharmaceutische industrie, grafische industrie, luchtvaart, voedingssector… De Bewicell is verkrijgbaar in zowel blauw als witte kleur en in de verschillende grammages ( 63gr/m² en 83gr/m²)
 
Bewifood

bewifood

bewifood

bewifood

Deze blauwe en roze non-woven doeken bestaan uit 70% viscose en 30% polyester. De sterkte en het absorbtievermogen zijn 2 absolute troeven. Deze doek wordt vooral gebruikt in de voedingsindustrie voor het reinigen van oppervlakten, werkbanken ... Deze doek voldoet aan alle normen en heeft een voedingscertificaat waardoor hij voldoet aan alles eisen van de voedingsindustrie.
 
Bewisoft

bewisoft

bewisoft

bewisoft

Deze non-woven doeken bestaan uit polyster en viscose. Door zijn zachtheid is deze doek uitermate geschikt voor het polieren van auto's zonder strepen of krassen. Deze doek is soepel en extra zacht, sterk en super absorberend en wordt veelal gebruikt in de auto industrie, grafische industrie, medische sector ...
 
Wiptextra

wiptextra

wiptextra

wiptextra

Wiptextra is een doek die aan de hoogste eisen voldoet. Voor specifieke toepassingen waarbij gevraagd wordt naar een pluisvrije, sterk absorberende en oplosmiddelbestendige doek, is wiptextra een uitstekende oplossing. Deze doek is samengesteld uit houtpulp en polyster en is verkrijgbaar in de witte, blauwe en turquoise kleur. Wiptextra kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het reinigen van computer, reinigen van drukpersen, ontvetten van auto's, streeploos reinigen van ruiten, ... De Wiptextra kan aangeboden worden in verschillende grammages en zowel gecrèpt als smooth.
 
Wiptex

wiptex

wiptex

Dit zijn algemene poetsdoeken voor zwaardere werkzaamheden. Zoals het opnemen van oliën, vetten en andere vloeistoffen. De wiptex doeken zijn in diverse kleurschakeringen te verkrijgen: wit, geel, lichtbont en donkerbont. Deze doek is samengesteld met katoenvezels en wordt voornamelijk in de zware industrie, technische werkplaatsen, garagebedrijven, drukkerijen… gebruikt.